skip to Main Content
Heeft u vragen?
Bel of app: 06 21 879 860
| Dienstverleningsvoorwaarden

Ervaringen

Bedankt voor de begeleiding van dit complexe proces! Wij wisten dat er veel komt kijken bij een scheiding, maar door emoties wisten we niet meer waar we moesten beginnen.
In 4 sessies hebben jullie alles netjes voor ons geregeld. Bedankt John en Kim we raden jullie zeker aan!

Ik ben getipt via onze geldverstrekker op jullie praktijk. Dit had ik eerder moeten weten, dat had veel ruzie, ergenis,  tijd en geld bespaard. Fijn dat jullie ons geholpen hebben en zijn tevreden over jullie werkwijze. Wij raden iedereen die (helaas) met een echtscheiding te maken krijgt jullie aan. Afspraak is afspraak, ze zijn goed bereikbaar. Net tarief. Deskundig, vragen werden direct beantwoord of werd uitgezocht door de juridische afdeling. Vriendelijk en oprecht betrokken. Beiden met een passie voor het vak.

John en Kim bedankt voor jullie hulp in deze moeilijke periode. Het was emotioneel ontzettend zwaar. Uiteindelijk is ons huwelijk (gelukkig) ontbonden en kan ik opnieuw een leven gaan opbouwen. In de avonden bereikbaar, wat ik erg fijn vond. Geen uurtje factuurtje, maar een vast tarief.  Zonder meerprijs een extra sessie gehad om zaken uit te leggen.

Mediationpraktijk Utrecht en omstreken heeft ons huwelijk snel en op een goede manier ontbonden. Alles werd snel geregeld. Omdat wij beiden een nieuwe woning wilden kopen was er haast bij. Zij hebben binnen 4 weken alles kunnen regelen, waarvoor onze dank!

Wij zijn snel en goed geholpen door John en Kim.  Wij wisten niet wat we van mediation konden verwachten en hadden ook wel onze vraagtekens of dit ons zou helpen. Gezien de hoge kosten van een advocaat hebben we voor mediation gekozen. Achteraf kunnen we stellen dat zij veel toegevoegde waarde hebben geleverd. Alles is vlot verlopen en duidelijk vastgelegd. Complexe vraagstukken werden snel in samenspraak met hun juridische afdeling afgestemd en terug gekoppeld aan ons.
Ondanks het een emotioneel zware periode was, waren jullie echt een steun voor ons, heel fijn.

We waren voornemens om zoveel als mogelijk is zelf te gaan regelen. Al snel kwamen we er achter dat dit niet ging werken. Er komt zoveel bij kijken dat we niet meer wisten waar we moesten beginnen.  Beiden zijn direct, zakelijk en gaven ons direct het vertrouwde gevoel. Alles is snel verlopen.  Ondanks de pijnlijke situatie hebben we een goed gevoel bij de gemaakte afspraken en is alles geregeld voor een nette prijs! Binnen 2 maanden was alles geregeld.

De echtscheidingsspecialisten hebben ons goed door alle stappen heen geholpen. Ze hebben snel door wat er speelt en hoe zij dit moeten aanpakken. Ondanks het een emotioneel zwaar proces was, hebben John en Kim er voor gezorgd dat we snel tot oplossingen kwamen en alles netjes op papier is gekomen.

“Reageren snel op vragen, goed bereikbaar, zelfs laat in de avond. Uitstekende service en vele malen goedkoper dan een advocaat!”

“Kim en John kwam die zelfde avond nog bij ons thuis! Dit gaf direct rust en duidelijkheid. Na 3 sessies lag er een concept convenant inclusief ouderschapsplan! Ook merk je duidelijk dat Kim en John op financieel gebied zeer kundig zijn en direct met een eerlijke financiële verdeling ter tafel komen. Alles verliep soepel en snel.”

“John en Kim kwamen samen bij ons thuis, als de kinderen op bed lagen. Het gevoel dat dit thuis kon aan de keukentafel gaf ons een vertrouwd gevoel. De combinatie van John en Kim is wat ons betreft perfect, ze vullen elkaar goed en weten een ontspannen sfeer te creëren.”

Back To Top
Chat openen